Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Αναπτυξη Πραγματικης 3D Τεχνολογιας με Laser!Δειτε το Video!


Ενα πραγματικα αξιοθαυμαστο επιτευγμα στον τομεα της οπτικης τεχνολογιας!Η δυνατοτητα να προβαλλεις αντικειμενα στον αερα χωρις την χρηση οθονης ειναι πλεον εφικτη!

Αυτο το σχεδιο υπηρχε σαν project και σαν ιδεα απο το 2006 αν ειμαι σωστα ενημερωμενος και πλεον
αρχησε να κανει τα πρωτα του βηματα!

Ισως οι εικονες που θα δειτε σας φανουν απογοητευτικες αλλα θυμηθειτε πως και η τηλεοραση δεν ηταν παντα ετσι οπως ειναι σημερα!Καποτε ηταν ασπρομαυρη με ηχο που ηταν σαν να περναει την μαυρη θαλασσα με 10 μποφορ μεχρι να ερθει στ αυτια μας και σημερα εχουμε 3D LED FLAT (και αλλες πολλες τετοιες λεξεις) τηλεορασεις!
                             


Οποτε και αυτο ειναι  στα πρωτα του σταδια και θα αναπτυχθει!Αφηστε που αν δειτε στο 01:18 του βιντεο δειχνει εγχρωμη προβολη σε ελευθερο δωματιο!Και η αληθεια ειναι πως αν μου αρεσε το απλο πρασινο ολογραμμα που εδειχνε στην αρχη,με το εγχρωμο εμεινα με το στομα ανοιχτο μολις το ειδα!Βασικα φανηκε λες και ηταν εφφε απο ταινια!Και ομως ηταν αληθινο!

Το θεμα ειναι ενα!Το επιτευγμα αυτο δειχνει οτι μπαινουμε σιγα σιγα σε μια καινουργια τεχνολιγκη εποχη και εχουν πολλα ακομα να δουν τα ματια μας!Αν θελετε λοιπον συντονιστειτε στο Freakin Madness γιατι θα παρεχουμε οτι καινουργιο και αξιο αναφορας βρουμε εκει εξω! ( Και ηδη εχουμε βρει αρκετα )!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου